Lördag

Vart ska jag börjar?
Denna helg kan väl inte bli bättre?
Bessy kom hem i går och vi bara myser tillsammans med varandra igen, allting är så perfekt att ha henne hemma och sedan är ju älsklingen här så att ha båda mina tryggheter här gör ju livet helt underbart.
Idag har vi bara njutit av det fina vädret och ätit grillat för mina systrar med deras familjer var här, otroligt mysigt och sedan tyckte Bessy det var ganska kul att ha kompisarna här på besök idag.
Hon verkar i alla fall inte ha några problem med att vara ensam och inte heller några problem med att hundarna kommer över dagen bara, hon känns lite tuffare av sig så hon kanske har växt på sig lite så nu ska vi träffa många olika individer så hon blir trygg med dom flesta hundar.
Har också idag vart i väg och handlat lite åt Bessy idag och har fått hem lite olika grejer under veckan men lägger upp ett inlägg om det i morgon.
I morgon åker älsklingen hem så då vet jag att mitt mående och min ork kommer vända otroligt mycket, blir så orkeslös och nedstämd när jag inte har han vid min sida.
Men har ju i alla fall Bessy nu så behöver inte känna mig allt för ensam längre, tänkte börja träna henne lite i morgon så vi kommer igång med allt igen.
Hoppas alla haft en otroligt fin helg!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229