Lördag

Idag är det lördag, vad händer idag kan man undra. Jag har ingenting planerat så dagen få utvisa vad som händer, om det slutar regna blir det en promenad så att jag kommer ut lite på en sväng.

I går var jag bara hemma med älsklingen och familjen, pappa och mamma åkte iväg på kvällen då pappa åkte på innebandy samt mamma åkte till broder och var barnvakt. Men annars låg vi bara hemma i soffan och jag tränade lite med Alma på att göra saker med bara kommandon för hon har väldigt lätt för att förstå vad jag ber om med bara ord.
Bessy fick vila i går igen och ska idag få träna lite rallylydnad för satsar ju på att kunna starta henne snart, så hårdträning på att jag ska kunna hantera en hund i koppel och inte bara träna lös.

Men som ni kan förstå är denna helg bara en väldigt lugn helg och bara umgås med min pojkvän då vi träffas så sällan, måste leta efter ett jobb så jag och han kan träffas mycket oftare.
Men det kommer komma och jag funderar ju på att kanske börja plugga inom snar framtid då jag gärna vill bli socionom eller liknande. Men vet inte hel än ska prata med en studievägledare som kan hjälp mig på rätt väg i livet.

Men nu är klockan bara ett så dagen hinner förändras mycket, men har inget planerat annars.

kom i håg rabatten om ni vill prenumerera på glossybox så får ni första beställningen med 12% rabatt, allt finns längre ner på bloggen.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229