Life update, hur mår jag egentligen?

Nu var det ett tag sedan jag kollade in här och berättade om mitt liv, men det finns så mycket anledningar för det..

Mitt mående har inte vart direkt det bästa nu på senaste, jag har känt mig otroligt låg vilket har gjort att jag åkt till jobbet haft en så stor fasad för att klara av dagarna där! Efter jobbet har jag åkt hem för att då lägga mig och sova pga utmattning.
Det har vart så mycket överallt, på jobbet, hemma osv och jag är en människa som tar åt mig allas känslor, problem och skapar en egen oro av allt.
Så är inte något speciellt som hänt mig mest bara människor runt mig, har ätit otroligt dåligt under dessa veckor, mest bara socker och mackor.. kroppen mår helt enkelt skit för att jag inte tar hand om den.

Bessy har tyvärr blivit väldigt åsido satt under denna period och jag mår ännu sämre av att veta det, försöker aktivera henne men blir oftast inge bra eftersom jag inte har någon motivation eller plan bakom passen.. hon får en långpromenad ungefär varje dag, men inge mer än så just nu.

Väntar bara på det stora ned fallet som jag tror kommer inom snar framtid, har verkligen gjort det jag kan för att börja vända innan jag kommer till botten men allt tar för mycket på mina krafter.. det är tur jag har Alex som hjälper mig otroligt mycket hemma, annars hade nog jag bara suttit och sätt hela livet falla fortare framför ögonen på mig.

Idag vaknade jag tex med huvudvärk och vart hemma från jobbet men har en smygande känsla av panikångest hela tiden i kroppen och känns som det ska spricka vilken sekund som helst. Har inte visat så mycket av mitt mående utåt men ändå skriker kroppen av ångest, men vet inte hur jag ska ta detta vidare.. har precis avslutat min psykolog kontakt och vill nu stå på ensam ben, men är det meningen att man ska falla 2 veckor efter man avslutat ett 2år lång samtalskontakt, borde inte jag klara mig nu?

Någon som har tips på hur jag kanske kan bete mig sånna här dagar då allt bara känns skit?

Är mycket positivt som har hänt under dessa veckor också men det tar vi i ett annat inlägg, men om jag försvinner igen så vet ni att jag mår helt enkelt inte tillräckligt bra för att uppdatera er.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229