Långt inlägg!

Tänker inte skriva att jag är ledsen över att inte ha uppdaterat bloggen på länge men mitt liv ser annorlunda ut nu än vad det gjorde när jag planerade att börja blogga, Men nu när jag kommit på plats mer hemma hos mamma och pappa så kommer jag vara mer aktiv på bloggen och ska sätta mig någon dag/kväll med att fixa kategorier som jag kommer lägga inläggen under det kommer tillexempelt finnas en för ”träning med hund”, ”Skola”, ”vardag” och en ”övrigt”.
Men det som är intressant att skriva om nu på senaste är väll att jag bokat in ett doftprov den 14/2 men mer om det i ett annat inlägg under dagen.
Har som sagt i ett snabbt tidigare inlägg fått benviktmanschetter till Bessy och vi har tyvärr bara testat dom en gång sedan jag fick dom då jag inte hunnit med det och det har vart så kallt så att det inte gått att vara ute.
Har inte blivit så mycket träning med hundarna på senaste då det vart kallt och det har vart mycket i skolan men det ska väll förhoppningsvis ändra sig med den situationen också.
Men på tal om det där med hemflytten så har det blivit mycket bättre i mitt liv, jag känner mig gladare och mer positiv på framtiden och jag hoppas att jag kan fokusera mer på mitt körkort, skolan, djuren, mig själv och såklart min pojkvän. För det var så att jag hade tankar på att det skulle bli jätte jobbigt att flytta hem till mamma och pappa igen efter att ha bott ensam med min pojkvän i ca 6månader men det är faktiskt skönt och jag hoppas det håller i sig tills jag gått ut skolan och kommer flytta hemifrån igen.

Men det var det jag hade att komma med i detta inlägg och det som jag vela att skulle framstå i inlägget är att det ska komma fram att jag inte haft tid att uppdatera och att vi får se om jag kan bli bättre eller om jag kommer vara en dålig bloggare men jaja.
Det kommer ett eller två inlägg till under dagen då jag nu sitter på bussen till skolan och kanske kan kasta in nått om doftprovet eller om veckan som kommer. Ja ni ser väll vad som kommer upp i dag mer så får ni ha det så bra och en trevlig måndag.

Denna lilla leonbergervalp kommer ni nog läsa en del om i framtiden det är Åskai och hon är Malins nya familjemedlem 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229