Kurs och möte.

I går var jag och Alma på första kurstillfället, vi fick lära oss hur vi skulle träna in kontakt med hjälp av olika metoder sedan koppelträning, inkallning och fick information om vad resterande kurstillfällen kommer innehålla.
Var otroligt roligt och bra första tillfället och ser fram emot Tisdag då nästa är, Alma skötte sig okej hon hade svårt att slappna av runt hundarna men det kommer ju bli bättre när dom lär sig vad vi gör där men under själva passen så skötte hon sig otroligt bra och jag är nöjd över hur hon presterade för att bara vara 4 månader.

Så vi fick i läxa att koppelträna, bygga mer kontakt samt få stabila inkallningar, för varje gång kommer dom försvåra allting och inkallningen kommer innehålla fler störningar och det ska bli roligt att utvecklas tillsammans med min lilla tjej.

Bessy åkte i går till uppfödaren men vi tror tyvärr hon går tom denna gång efter parningen, dock konstigt tycker jag då hon gått upp i vikt men knappt vilja ätit nånting. Men tiden får utvisa om det är nått eller inte, hade vart enklare om man gjort ett UL för att veta men nu gjorde vi det inte för att vi var mer säker på att hon var tom.
Jätte tråkigt tycker jag då hon får så fina valpar och är en bra mamma, men tyvärr är det ju sånt som händer i djurvärlden också ibland tar det och i bland inte.

Idag har jag vart in till Sandviken på möte och det var så otroligt tråkigt, men ja det var ett måste i alla fall. Sen kom jag hem åt och la mig i sängen, mår inge bra psykiskt idag och har inte gjort det på ett bra tag men det blir bara sämre och sämre för varje vecka. Har ingen motivation till nånting, vill bara vara hemma, inne och typ gråta.
Mer i dag ska jag inte göra så mycket mer än att kanske kolla på en film eller tv för att fördriva tiden lite, i morgon har jag ingenting planerat så blir nog bara en lugn dag och om det är fint väder ska jag lägga ett spår.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229