Kolmården

Igår 31/7 var vi på Kolmårdens djurpark, det var otroligt roligt att se och en trevlig dag med familjen och hjärtat. Fotade lite under dagen dock bara med mobilen så bilderna är ju inte dom bästa, men glömde kameran hemma så det är ju absolut bättre än inget. Vi kollade också på delfinshow, dom var ju duktiga men tycker ju inte att nått djur egentligen ska vara till undeehållning. Absolut man kan "bevara" utrotningshotade djur men inte till undeehållning, men i alla fall så var det kul.

Sen på eftermiddag/kvällen när vi kom tillbaka till campingen så grillade vi samt spelade minigolf, sen runt 22-23 spelade vi kort och umgicks innan sömn och hemgång.

Kom hem runt 17 tiden idag och var hemma i en timme innan jag, pappa och hjärtat åkte få att hämta Alma som var hos Desirée dom här dagarna vi var borta, Bessy kommer dessvärre hem till slutet av veckan och jag saknar henne otroligt mycket.
Nu på kvällen har jag läst lite och bara slappat, så skönt att komma hem. Nu tänkte jag faktiskt sova för älsklingen ska till skolan en snabbis i morgon och då behöver vi sömn så vi kan ta oss upp.

men här har ni lite bilder från zoo samt den bild på min otroligt fina pojkvän.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229