Jobbigt, sov gott !

Bloggade ingenting i Norge och nu några dagar efter känner jag att jag har orken till att ens tänka tillbaka på dagarna där, det var trevligt att träffa släkten men inte under dom bästa föhållanderna. Farfar hade en otroligt fin begravning, det var ofattbart att min glada, skojfriska och snälla farfar kunde förlora kampen mot cancern. Han har alltid vart den starkaste människan jag känner fysiskt, men till och med dom starkaste förlorar mot denna helvetes sjukdom.

Det var otroligt jobbigt att förstå vad jag egentligen gjorde i Norge, att jag denna gång inte bara åkte till Norge för att besöka min släkt, jag var också där på en begravning för mitt livs största förebild. Han kommer alltid ha en stor plats hos mig och kommer hedra han otroligt mycket under min livstid.

Vi kom hem på onsdag kväll runt cirka 21-22 på kvällen, var en tråkig och lång resa som alltid när man åker till eller ifrån Norge. Men var skönt att få komma hem till hundarna igen och få stöd av dom mitt i allt detta jobbiga.

I går var jag och Alma in till Gävle för att umgås med Sabina och Nitro, vi åkte också och vägde valpisarna.. Alma är 4 månader och väger 16,1kg, Nej.. till alla som inte kan hundar, ser henne osv hon är inte tjock bara otroligt långbent.. Efter vi vart på zoo så åkte vi och släppte hundarna i en rastgård, där dom fick busa av sig med varandra. Mot eftermiddagen åkte vi till Skutskär och kollade på bruks, det var otroligt roligt att titta på och lärorikt iom att man ser vilken miljö man senare kommer tävla i och under vilka förhållanden.

Båda valpisarna skötte sig otroligt bra och längtar redan tills jag har råd att åka och träffa dom igen.


I dag har vi haft loppis som vanligt på helgerna, men på eftermiddagen samlades hela familjen (förutom pappa som jobba) och åt kräftskiva, trevligt och otroligt gott.
Sen har jag tränat Alma i lite kontakt och passivitet under dagen medans loppisen inte haft några kunder.

I morgon blir det ännu mer loppis, men vet inte mer än så vad jag ska göra efter det. Honey kommer i morgon så blir väl umgås med honom, längtar så efter min älskling.  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229