Inte långt kvar!!

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter, har märkt att jag är värdelös på att blogga men ni verkar ju tycka att det är intressant ändå så otroligt tacksam för er som läser och är aktiva på min blogg fast det inte kommer så många inlägg.
I helgen har jag vart i Väsby hos älsklingen, var otroligt skönt och trevligt som vanligt, jag kom hem i går kväll och i helgen har vi bara umgåtts, myst och tagit det lugnt. Vi spelade lite tv spel i lördags kväll och han vann över mig som vanligt och jag blev lika sur som jag alltid blir, är bra att han tycker om att spela med mig fast jag blir otroligt sur.
Idag på jobbet var det en ganska lugn dag, jag tränade hundarna lite emellan promenaderna och sedan fyllde jag i schemat för hundarna så man kan har bra koll på när dom är där.
När jag kom hem så åkte jag och mamma till granngården för att köpa hem musch hundmat eftersom mitt lilla hjärta kommer hem på FREDAG!, kajn inte förstå det än att snart är hon hemma hos mig igen och är då här för att utvecklas med mig och vi ska satsa allt vi kan för att komma ganska långt.
Nu kan hundträningen och hund året 2018 äntligen börja och gå åt rätt håll, är otroligt glad över att jag har min tjej.
Har inte skrivit klart årets mål än så måste sätta mig med dom så kommer det upp här när jag väl är klar, men har lite ambitioner i alla fall.
Nu ska jag nog ta och fika lite innan det blir sängen, hur skönt är inte detta väder? så otroligt skönt att våren äntligen är på ingång och att snön som vi har kvar är på väg bort.
Kan man dock bli mer ledsen på nouw som bara ska krångla för mig iaf..

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229