Inte igen..

Hoppas alla haft en bra start på veckan, själv är jag påväg att bli sjuk igen tror jag.. Men känner inte riktigt att jag har tid för det just nu! Har för mycket på jobbet, hemma och bara allmänt att hinna med så att vara sjuk är inte med i dom planerna i alla fall.

Idag kom Bessys WP-sele så är super taggad att få testa det med kedjor och se hur allt går, det är en super bra träningsmetod för hunden att bygga muskler och uthållighet på. Ska sen också kolla upp om det finns någon klubb eller liknande så man kan träna tillsammans med andra kunnigare människor för att lära sig mera, planerna är väl att mest göra detta för skojskull som en fysträning.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, hade Bessy med mig till jobbet och Cesar var hemma med Alex. Passade då på att träna B sista halvtimmen i lokalen vi har på jobbet, i morgon är det Cesars tur att följa med.
Han är bara så jobbig att släpa på eftersom han är rädd för att åka buss så måste bära honom på och av vilket är otroligt tungt och jobbigt för ryggen.

Men snart ska jag väl ta mig till ork med min huvudvärk och aktivera denna lilla pojk också då han är otroligt jobbig idag, men det kan jag förstå honom med dock.

Mitt mående idag är faktiskt helt okej, känner mig av någon anledning mycket gladare idag än vad jag känt mig på senare dagar så tänker försöka ta vara på kvällen eftersom det kan vända redan till i morgon.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229