Ibland mår jag inte så bra

Har nu lyssnat på "ibland mår jag inte så bra" skriven av Therese Lindgren. Hon är sveriges största youtube-stjärna.

 hon skriver om sin psykiska ohälsa och alla som har eller känner någon som har psykisk ohälsa kan rellatera så mycket i vad hon skrivit, med hjälp av hennes bok kan man också få en insikt i hur folk med psykisk ohälsa har det och lever sina dagar.  

Jag älskar denna bok, hade jag inte själv haft psykisk ohälsa hade jag inte förstått att det faktiskt finns folk som kan må så dåligt. Dock kan jag inte förstå hur varierande denna "sjukdom" är beroende på vem som har den, det är så olika hur grov och hur den visar sig. 

Jag rekomenderar den här boken till först och främst till alla som har psykisk ohälsa eller har någon i sin närhet som har det då man får sådan insikt i hur folk egentligen kan må, men andra borde också läsa denna då den är så bra. 

Therese har lärt mig via denna bok att man måste kämpa för att komma någonstans vidare från den här psykiska ohälsa, du kan inte se på utsidan på en människa hur den mår på insidan. 

Har längtat så mycket till att denna bok skulle komma ut för att jag vill lära mig mer om hur det är att leva psykisk ohälsa, ja jag har det men det betyder inte att jag vet hur jag ska hantera det. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229