hur långt kom jag?

Med mina "måsten" idag så kom jag inte ens halvvägs har tappat orken nu så blir inge mer gjort idag förutom att städa.
Tränade Bessy på inomhus och behållarsök men det gick inte som jag hade planerat då hon blir så uppspelt så hon markerar med tassarna på behållarna (då på alla behållare inte bara den med doften) sedan så tar hon möbeltassen i inomhussöket och springer iväg, så bara att börja om med henne och vara snabbare att belöna igen.

pluggandet kom jag halvvägs på 1 av 3 skoluppgifter och körkortet har jag inte ens satt mig med, men ska göra klart uppgift nr 1 av skolarbetet innan jag ger upp att sitta vid datorn för denna dag.

Städningen ska jag snart börja med då honey kommer om ett tag och jag lär städa så sängen/bäddsoffan kan bäddas ut så vi båda får plats att sova, sedan ska jag också byta lakan i sängen så den blir lite mindre päls att tugga när man sover.

så nu sitter jag här vid datorn och försöker hitta orken att påbörja någonting alls egentligen, är så mätt efter maten och trött eftersom vi var iväg en sväng till Valbo där vi gick i lite olika affärer som arken zoo, lager 157 och media markt. Blir så himla trött av att gå bland mycket folk då jag tycker det är lite jobbigt, men det är bara att bestämma sig för att göra nått så kanske jag kommer igång snart.

I morgon ska jag bara mysa med min älskling och träna Bessy på behållare (belöningsanpassning) så att hon kan komma tillbaka till att man ska frysmarkera och inte använda tassarna.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229