Hundvakt

Idag var jag först på möte i Sandviken som alltid, men efter det så hämtade Emma mig och vi åkte till Järbo för att vänta in Tommy när han slutade jobbet. Efter det så körde dom hem mig för att jag har passat deras hundar medans dom var på familjekurs om det nu heter så, dom var där i cirka två timmar så under den tiden myste jag mest med Hippie hela tiden.

När dom kom tillbaka så kom sedan resterande syskon hit så har haft alla tre syskon på besök idag samt med syskonbarnen, alltid mysigt när dom kommer på besök så man får ha alla här samtidigt då det händer väldigt sällan. Så idag har jag inte gjort mer än att kollat på katter med Mira och låtit dom klappa lite på Gullan, dom är så duktigt med djur alltihopa.

Nu på kvällen ska jag umgås med Alex och träna Alma lite om hon är pigg på det, hon har haft fullt upp hon också idag då min bror hade sin hund med sig så dom försökte leka på varsin sida av en grind. Ska låta dom träffas mer sen men hade inte riktigt tillfälle för det idag då mamma och pappas hundar var ute och Alma klara inte av den stressen med hundar som skäller runt om när hon leker.

Annars i helgen vet jag inte vad jag ska göra då jag inte har något riktigt planerat, har fortfarande ingen ork i kroppen riktigt då min hosta aldrig vill ge upp.

Nu ska jag ta och pilla lite här på datorn innan jag gör något vettigt.


  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229