Hoppas nästa natt blir bättre..

Började som tidigare skrivit med en medicin för att kunna sova bättre, men har aldrig sovit såhär dåligt.. kunde knappt sova samt har vaknat hela tiden varannan timme, så idag mår man som ja påkörd eller nått sånt. Men jag hoppas natten nu blir bättre, kan också vara att jag inte sovit utan Alma sen hon kom så oron i kroppen kan ha vart pga det också.

Måste också bara berätta om att jag kom till Väsby 1.5 h senare än vad det egentligen tar, för först när vi kom in i Tierp så stannade tåget och väntade in polisen för det var en hotfull man på tåget. Sen när polisen väl kommit och tagit med sig mannen så ropade föraren ut att det hade hänt en olycka på spåret så tågen var inställda i 2h, var bara att leta på en buss mot Uppsala och sedan vidare till Väsby.. Kom ju iaf fram men var otroligt slut i kroppen.

Men iaf, nu ska jag göra mig klar innan jag och älsklingen ska dra till några vänner för att umgås med dom. Vet inte hur länge vi kommer vara där men det kommer bli så kul eftersom vi aldrig kan göra nått när jag har hundarna med mig då Alma har separationsångest, men annars kommer detta bli en sån bra fredag.

Hoppas alla ni har en bra fredag och helg.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229