Hoppas alla fått en fantastik jul!

Jag vet att ni inte hört något ifrån mig på länge, men har verkligen ingen energi om dagarna att ens sitta vid datorn.
Men jag hoppas att alla har haft en super jul, jag har faktiskt haft en otroligt bra jul och fick mycket fint i julklapp.
Men nu är julen äntligen över för i år och i morgon beger jag mig med hundarna till Väsby för att spendera nyår samt börja det nya året med dom bästa människorna i mitt liv.

Har haft kontakt med socialen också om ekonomiskt bidrag så hoppas jag får besked där i från snart och att jag äntligen kan få ha någon peng att leva för, just nu lever jag på aktivitetsstödet bara och det är ju inte mycket. Samt att i januari ska jag börja arbetsträna för min sociofobi och se hur jag klarar av att arbeta i kundkontakts situationer samt att jag ska lära mig mer att kunna "kontrollera" min panikångest.

Kommer göra ett inlägg senare i veckan om hur mitt 2017 varit och lite tankar kring 2018 samt mina förhoppningar om det året.
Har lite panik över hur nästa året ska bli men det ska jag försöka göra till ett bättre år.

Har nu farmor på besök ifrån Norge och har haft det i en vecka, kul med släkt besök när man inte träffas så ofta. Jag har inte så mycket annan kontakt med min släkt i Norge förutom när dom är här eller när jag åker dit ungefär var 5-7 år.

Bessy ska också paras nu i mellandagarna så förhoppningsvis blir det valpar till början av nästa år.

Lite rörigt inlägg men hoppas ni uppskattar det.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229