Hon kan min tjej

Var så otroligt trött i går efter praktiken och mitt mående är lite upp och ner nu när jag vet att Lill tjejen snart ska åka iväg i några veckor för att få bebisar, så jag sov en timme ungefär på eftermiddagen och sedan tog jag bara det lugnt fram tills kursen började 20.
Men kan ni tänka er att man kan vara dräktig i vecka 5 och leverera på kursen som hon alltid gör, det va ju lite mer ansträngande än vanligt men absolut gjorde hon det jag bad om med glädje, min älskade tjej hon kämpar alltid för att vara matte till lags. Om det så är att vi jobbar eller att hon ska trösta!

Sen på kvällen när jag kom hem lekte jag med Bowie lite innan jag hoppade ner i sängen och soc som en stock, kroppen är helt slut pga den a kyla och varenda del i kroppen gör så ont. Men snart kanske detta vänder och man får va pigg igen fast man är på något, önskar att psyket var mer tåligt än vad det är.

Idag på praktiken har jag mest frusit och ätit typ, hehe. Men ändå så otroligt trött så jag somnade när jag kom hem, nu väntar jag på maten och sedan ska jag ta en varm dusch så fotlederna kanske kan sluta göra ont. Bessy ligger här med matte och bara trivs med att nu ha matte ensam efter att Bowie sovit här i 2 nätter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229