Har ej mått ok...

Som rubriken säger har jag inte mått så okej på senaste tiden, ångesten kommer krypande varje kväll medans det är faktiskt ganska okej på dagarna.

har haft hjärtat här i helgen och kunde inte haft det bättre, sedan har jag verkligen fått mått hyfsat okej några dagar nu.. men börjar känna redan nu att ångesten stiger och att det börjar bli tungt.

Jag är ledig från skolan i morgon då jag har reducerat schemat så går bara onsdag eftermiddag och torsdagar, hoppas på att det funkar för kan inte reducera mer och känner jag inte att detta funkar så kommer det nog inte finnas nån annan utväg än avhopp men dit tänker jag helst inte komma..

Ska ringa körskolan i morgon och säga att jag vill försöka ta upp körningen igen då jag känner att jag kan göra det nu, för NU ska jag kämpa för att få mitt körkort så jag kan söka massa extrajobb och sedan flytta till eget ! framtidsplanering på hög nivå just nu.

Den här veckan händer annars inte så mycket, mamma ska kontakta veterinären angående Love och sedan ska jag till psykologen på fredag och i helgen ska jag klippa två av mormors hundar förmodligen men annars tänker jag bara försöka söka jobb, träna Bessy, köra bil, ringa läkaren och bara hitta mig själv.

Idag har jag bara vart hemma eller ja har vart och handlat lite med mamma och hjärtat innan han åkte hem, men sedan har jag bara suttit vid tvn och kollat på olika saker.
sökt nått jobb har jag ju också gjort.

 

 köpt ett armband för att hedra min älskade Love 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229