Händer grejer

Var ett tag sedan jag skrev här men har hänt så mycket på senaste så har inte orkat med speciellt mycket, jag har vart förkyld nu i en vecka så energin börjar komma tillbaka och eftersom det regnat mycket nu på senaste har jag inte känt av pollen nu heller.

Men vet inte vart jag ska börja, men startar med att säga att jag fått förlängt ett år på jobbet och jag är så himla lycklig över det. Trivs så bra där med hundar, människor och nya händelser nästan varje dag samt nya lärdomar hela tiden.

Sen en till rolig sak som har hänt är att vi har fått en större lägenhet som vi flyttar in i Augusti, så snart börjas det flyttpacka och sånt tråkigt. Men sen så kommer allt bli så mycket bättre för oss alla, djuren är lite stressade nu när det är så trångt och det är inte bra.
Alex har också fått ett jobb så ekonomin kommer bli så mycket stadigare, han trivs super bra och det känns ju bra för mig som ändå är anledningen till att han flyttade hit,

Ayla är nu 14 veckor, hon blir 15 veckor på tisdag och det känns så sjukt att det år så fort. Men hon är en helt underbar liten valp, nästan rumsren och så trevligt psyke. Otroligt lättlärd med det lilla vi har börjat träna.
Lite väl självständig så lyssnar gärna inte när det kommer något roligare som en annan hund eller människa, men det ska vi träna på.

Delvin blev kastrerad den 29/4 och han har tagit det jätte bra och återhämtade sig otroligt fort den dagen. Han och Ayla river lägenheten några gånger om dagen för att kunna leka, hehe.

Men det var en kort liten uppdatering om livet så ska jag försöka bli bättre, i morgon på jobbet blir det massa planering och annat tråkigt, så nu blir det lite mys framför en film och äta lite snack


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229