Haft en fantastisk helg!

Den här helgen har ju vart hur behövt som helst, har varit hos en kollega och passat hennes gård/djur nu i helgen. Har vart så otroligt skönt och fint väder så man har kunnat sitta ute hela dagarna och kollat när hönsen sprättat runt på gården samt killingarna skuttat och lekt i hagen. Alltså finns det något mer sötare än killingar egentligen? jag typ smälte ju varje gång man kollade på dom, hade jag inte vart rädd för dom hade jag nog tjatat till mig egna i framtiden. Fast iofs så finns det ju dvärggetter som inte är lika läskiga som dom stora, kanske lite dvärggetter i framtiden för mig då? hehe.

Var lite orolig med hur det skulle gå att ta deras hund på bussen i fredags då Chabo inte är jätte liten, men han skötte sig hur bra som helst och vi tog oss med bussen super. Han är ju typ världens snällaste men han vet inte sin egen storlek, men har verkligen vart så skönt att få vara där ute med Alex och bara få ha en helg ensamma tillsammans.

Det händer inte ofta att vi får vara ensamma längre och då är det så skötn när bi får det, bara det att han är ju uppvuxen i Upplands väsby hur övertalar jag honom till att vi ska bo mitt ute på landet med massa djur?, hehe den karamellen får jag nog suga på ett tag.

Kom hem runt 15 idag och trodde Bessy skulle bli super glad av att se mig när jag varit borta en helg, men var som vanligt mest bara husse som hägrade för den hunden.
I morgon blir det jobb i vanlig ordning och älsklingen åker hem i morgon på eftermiddagen, är bara så tråkigt att Bessy löper så hon inte kan vara med.

Nu ska jag bara kolla lite på tv och sedan duscha innan sängen.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229