Fredag den 13onde

Idag fick jag äntligen sova ut lite och sedan sov jag också lite nu på eftermiddagen också, men annars har jag bara vart med mamma i Sandviken idag för att leta gummistövlar till mig men hittade inga bekväma eller i min storlek.

I går umgicks jag med Malin efter jag vart på möte och efter jag passat Hippie, vi åkte till Sandviken och jag socialtränade Alma utanför Ica sedan åkte vi till Malin för att träna i lokalen. Vi körde lite bakdelskontroll och Alma skötte sig otroligt bra men när hon blev trött blev hon alldeles för övertaggad. Sedan på kvällen när mamma och pappa slutat så satt vi bara och kollade på tv.

I morgon ska jag med Mamma först till Valbo/Gävle för att fortsätta letandet efter gummistövlar och sedan ska jag på sista kurstillfället med Alma, det står spår och uppletande på schemat vilket ska bli kul. Jag hoppas bara att Alma tar spåret då hon har väldigt svårt att koncentrera sig på ett rakt spår har jag märkt, men vi ser hur det funkar och sen vad vi behöver träna mer på.

Nu ska jag bara kolla på tv och vänta på att mamma samt pappa ska komma hem så vi kan umgås lite innan man måste sova, men också ska jag ta en dusch då det är ganska kallt ute så jag kan bli varm.


  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229