Första utställningen

Igår var jag på årets första inoff utställning på Gävle travet med valparna, jag ställde Bailey och Torkel (pyrrevalparna) och det gick jätte bra. Bailey fick HP, BIM och Torkel fick HP, BIR men blev oplacerad i gruppen.
Papillonvalparna gick det också bra för tiken blev BIR men också oplacerad i gruppen.

Mitt mående klarade det också hur bra som helst, hade lite ångestkänningar på vägen dit men när jag väl var på plats så släppte det och jag var faktiskt ganska lugn i ringen skakade lite men annars tyckte jag att det gick jätte bra.

Sen efter utställningen igår så åkte vi och firade Jennie & Lisa fick massa fika och tårta, var riktigt gott. Sen gjorde jag inte så mycket mer i går tog det bara lugnt på kvällen.

Idag har jag vart till tandläkaren vilket gick bra, fick en ny tid för att ta tandsten i april. Så nu sitter jag vid datorn och dricker kaffe, vet inte vad som händer idag riktigt är så blött och halt ute så går knappt att vara utomhus plus att Bessy hatar detta blöta väder.
Ska förmodligen sätta mig och börja läsa en bok, skriva lite mail och sedan bara ta det lugnt resten av dagen.
I morgon ska jag till psykologen och det är verkligen en tid jag behöver nu, behöver tömma mig på saker och prata ut med någon.

 

(fotona är tagna av mig)

[caption id="attachment_807" align="alignnone" width="2896"]
Kyrkbergets Marlon[/caption]

[caption id="attachment_808" align="alignnone" width="2896"]
Kyrkbergets La Toya[/caption]

[caption id="attachment_809" align="alignnone" width="2896"]
kyrkbergets Baltazar och Bailey[/caption]

[gallery ids="media-2,media-3,media-4" type="rectangular"]

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229