En lördag som kan ge upp

Vaknade otroligt sent typ runt 13 idag med världens huvudvärk så har legat i sängen den dess och gör det fortfarande. Jag har fortfarande molande huvudvärk men mest är det att jag är otroligt seg i kroppen och att jag mår illa.. har inte kunnat ätit något riktigt än och har fått i mig en kopp kaffe men nu mår jag otroligt hemskt, vill bara ge upp denna lördag och sova igen..

Inatt har jag sovit otroligt dåligt så kommer ta atarax i kväll för att se om jag kan sova hela natten, tänker också lägga mig i tid och inte vid 2 på natten..
Så pga att jag har denna huvudvärk och sovit så dåligt känner jag mig ledsen i kroppen samt har en klump i halsen, märks verkligen vad sömn gör för ens månde.

Men ska väl snart ut med hunden på en runda, hjärtat har gått med henne annars i dag men tänkte att det kan va skönt att komma ut en stund nu när dagen är över och mörkret har lagt sig.
Hon är otroligt rastlös min skrutt men annars går det så bra, för när hon känner att jag mår dåligt vill hon helst ligga så nära som möjligt.

Men nu ska vi väl börjar tänka på nån middag och se om jag kan äta det eller om jag blir utan middag för att jag mår så illa..

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229