En händelse rik dag

Dagen började med att jag och mamma åkte till Valbo för att köpa present till Mira som fyller 3 hela år i morgon, men påväg hem så ringer pappa och säger att han har smärta i ryggslutet så vi drog i ilfart hem för att kolla hur han mådde.
Han hade otroligt ont så fick ringa efter ambulans, när dom kom så fick han morfin och sen följa med dom till familjeläkarjouren där dom misstänker att han har diskbråck så nu får han gå på tabletter mitt smärtan samt vara sjukskriven.
Vi trodde först att det kunde va njursten så liten lättnad av att det inte var det men otroligt tråkigt att det förmodligen är diskbråck, har har fått morfintabletter men har fortfarande ganska ont.
Men när dom åkte till läkaren så hämtade Jennie mig så jag kunde åka med presenterna till Mira och fira henne. Det var otroligt roligt men är otroligt trött i kroppen just nu eftersom det vart så mycket på en gång, har i alla fall kommit hem nu och ätit mat. Så nu ska jag kolla på tv innan jag tränar Bessy lite och sen blir det en lugnande dusch.
Bessy vart super stressad när pappa var så pass dålig och sedan när det ramlade in två okända människor, hon vill ju vara så nära alla som mår lite dåligt psykiskt eller fysiskt.
Min lilla sköterska är hon, vill vara alla till lags.
Slänger också in bilder på mammas kattunge som hon ska få hem om några veckor då min bror har 3 super söta kattungar.

  • tove

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Hoppas de löser sig! Följ mig så följer jag dig 😊nouw.com/malinhardstahl
Törresvoll
Törresvoll,
tack så mycket 😊
absolut följer jag dig 😊
nouw.com/törresvoll
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229