En dag ensam

Har idag vart ensam nästan hela dagen, mamma och pappa jobbar eftermiddag så jag har inte gjort så mycket mer än att legat på soffan och sedan kom Emma, Tommy och hundarna för att äta mat med mig då jag inte äter när jag är ensam, hehe.
Sedan har jag också tränat Bessy och Alma i NW, med Bessy blev jag otroligt stolt över hennes markeringar och Alma körde jag bara med godis så hon börjar använda nosen riktigt men än har hon inte fattat men hon fick också lukta på doften och vart lite intresserad men har lite jobb kvar innan hon kan börja med den helt, men hon är bara 5 månader så stolt över henne ändå.
Kunde tyvärr inte filma då jag bara hade mobilen i samma rum och har ingenting att ställa den på så blir så svårt att filma när jag tränar själv, men lovar att nästa gång kommer det en film för då ska jag orka sätta upp kameran och då kan ni också få se skillnaden på en hund som kan doften och en som är under inlärning.

Jag skrev ett inlägg tidigare i veckan att ni skulle hjälpa mig att rösta fram en ny grej här på bloggen och nu har jag ett resultat, Det kommer bli en rabattkod i veckan och då kommer det bli olika varje vecka allt från klädkoder, smycken, inredning, smink osv. Det kommer komma upp på måndagar klockan 9 på morgonen, så vi startar i morgon.

Så nu på kvällen tänker jag fortsätta kolla på tv efter jag gett alla hundar mat och sedan bara vänta på att mamma och pappa ska komma hem.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229