Vad ska jag göra?

Igår var jag in till Gävle på kvällen och gick till min gamla skola för dom hade öppet hus, var där i typ 2,5h var trevligt att träffa lärare samt kolla om det hade förändrats nått men det hade det inte gjort. Träffade också på Sofie som sedan körde hem mig, hon är ju guld värd den tjejen, så var en otroligt trevlig kväll och sedan när jag kom hem så kollade jag på tv samt duschade innan jag gick och la mig.


Idag ska jag in till Sandviken på möte med en studievägledare vilket ska bli spännande, vet inte riktigt än vad jag ska göra mer än att jag måste plugga upp massa betyg för att kunna utbilda mig till nått roligt alls. Så får se vad han säger och vad som behövs till det olika jag vill plugga på, jag har ju funderingar på att börja plugga till socionom eller beteendeterapi då jag gärna vill kunna hjälpa människor/ungdomar som behöver extra hjälp.

Men som sagt behöver jag börja med att plugga upp grundbetygen sedan gymnasiet då jag inte har alla betyg därifrån och sedan kan jag börja tänka på vad jag vill senare i livet.

När jag är klar där blir det handla lite mat med pappa och om det slutat regna så ska jag nog träna lite ute med Alma för hon tycker det är roligare.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229