bryr ni er så läs allt!

Nu är det såhär att jag skriver detta inlägg för att slippa berätta hur det ligger till för alla som undrar, jag har inte kunnat blogga på ett tag då mitt mående inte är på topp just nu av många anledningar och jag tänker nu ta detta inlägg till en chans att kunna berätta allt så det kommer bli ett väldigt långt inlägg.

För det första så är det skolan, jag orkar inte lyfta huvudet och kämpa det är bara så jobbigt. Jag känner att jag knappt orkar med att gå dit och göra dom få timmarna jag har på mitt special schema som jag fått, det är bara så att jag har tröttnat på skolan och vet inte om jag kommer klara av att gå klart hela skolan. Men saken är ju den att jag har ju bara ca 1 år kvar i skolan så känner ju att har jag klarat mig hit borde jag ju klara mig resten bara jag får det stödet jag behöver.

Den andra saken är mitt körkort, jag kommer inte igång med teorin då jag tycker den är svår och detta hänger mycket i hop med skolan då skolan tar så mycket så jag inte kan sätta mig och plugga körkort när jag kommer hem. Men det kommer jag börja prioritera om, hellre ett körkort än ett fullsatt betyg tänker jag just nu sen när körkortet är i handen kan jag ta igen det jag ligger efter med.

Den tredje längsta och absolut tyngsta saken som gör att min ork har försvunnit är att jag och Fredrik håller förmodligen på att gå ifrån varandra nu efter 5 år, vi har försökt fixat allt ett bra tag nu men vi växer bara mer och mer ifrån varandra och vi mår inte bra någon av oss. Vi kommer iallafall gå ifrån varandra som jävligt nära vänner då jag inte kan klara mig utan han eller hans familj, kommer alltid finnas där att stötta honom. Det är alltså såhär att vi tycker inte alls om att göra någonting med varandra mera och ingen av oss har starka känslor för varandra mera, vi kommer alltid att ha ett speciellt band och alltid älska varandra mer än som vänner men vi känner båda två att det kan vara en bra plan att ta en paus eller lämna detta helt då vi som sagt inte mår bra av att alltid tjafsa. Det kommer bli jävligt jobbigt i början men så länge jag har han som stöd och det inte blir allt för jobbigt att umgås så kommer vi såklart att fortsätta göra det, han har funnits vid min sida i 5 år han är den som betyder allt och lite mer för mig men att det inte funkar som ett par mera känner både han och jag. Vet inte vad som kommer hända i framtiden om vi hittar tillbaka till varandra eller om vi bara håller oss som bästa vänner livet ut, men vet att det är en människa jag aldrig kommer släppa hur mycket han än skulle vilja. Skulle han vilja bli av med mig får han döda mig och det kommer han aldrig göra då han är för underbar för det.

Jag och Fredrik ska träffas på tisdag och prata mer om just detta, det kommer bli en jobbig diskussion men det måste tyvärr göras då det är bästa sättet att kunna lösa hur vi ska göra. om vi ska fortsätta eller gå åt olika håll, vet verkligen inte mer vad jag ska skriva då jag sitter med gråten i halsen..

Men har fått så mycket frågor om hur jag mår och vad det är så kände att bryr man sig om mig kan man ta sig tid att läsa allt detta!

Är så glad att jag har mina underbara vänner, underbaraste familjen och andra underbara människor runt mig som bryr sig om mig och stöttar mig in i det sista !

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229