Är det på rätt väg nu?

Har mått så himla dåligt psykiskt väldigt länge nu, men i alla fall denna helg har jag inte känt av det och hoppas det är påväg rätt nu så jag kan få orka leva igen. Med leva menar jag inte bara gå till jobbet, gå hem och sova hela resten av dagen, denna vecka kommer bli så spännande och lite läskig också.

Ska få in en ny hund på jobbet och det ska bli så roligt att expandera oss ännu mer, alltså att se hur företaget utvecklas och få vara med i den är helt fantastiskt.

Sen ska jag också tatuera mig på onsdag och jag är så himla rädd och nervös, är inte helt säker ens på vad jag vill göra och det gör nog det som är mest nervöst.

Denna helg har vart helt fantastisk, började i fredags med en myskväll tillsammans med min kära sambo och i går kollade vi på mello och QX- galan, men sen på kvällen hämtades vi av E och J för att åka ut på äventyr. Kom hem runt en 2 i natt men hade så himla trevligt med en liten biltur, det måste göras om.

Så idag är man seg och har huvudvärk, men blir ta det lite lugnt sedan ta en Treo för måste städa lite. Ska också lägga mig i ett bad och få musklerna att släppa.


Hoppas alla andra haft en bra helg !

  • tove
  • Nära Thore Petregatan , Storvik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229