Äntligen fredag

Äntligen är fredagen här, har haft en super vecka på praktiken och trivs så bra med människorna där. Så glad att få nått att göra, men är helt matt i kroppen efter mina 4h såkommer ta ett tag innan jag kan bearbeta mig upp i timmar och lägga till en dag, så får gå såhär ett tag och försöka få kroppen att hålla i första hand. Har så ont i handleder och fotleder så tror jag måste kolla upp det, sedan fick jag världens panikångest attack idag pga stress.

Så är det nått jag kom på är att valpar är inget jag ska ha eller ens passa mer än 1 åt gången, för idag passade jag Bowie och en fransk bulldog på 5månader men dom kunde inte gå med varandra då dom lekte och då skrek båda av att dom ville va leka, men kunde inte ta den risken att frallan skulle göra illa Bowie då den är typ dubbelt så stor. Men klarade verkligen inte av det, så nu vet jag att en hund räcker gått och väl för mig.

Nu kollar vi på invigningen av OS 2018 och är så trött efter denna dag, men finns väl inge bättre än att mitt hjärta kom igår så jag får sova med min allra käraste pojkvän.

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229