Äntligen är dom närmare 😍

Nu har jag verkligen vart borta härifrån och det har faktiskt vart skönt, jag har verkligen inte mått bra och mår sämre än någonsin nu.
Stressar sönder inombords men visar inte mycket utåt istället, jag åkte på världens panikångest i går så låg bara och grät samt skakade.

Men en sak är positiv i alla fall, Bessy och valparna är närmare mig och jag kan nu träffa dom när jag vill. Dom är hos mamma och pappa, alla är så fina och är så olika utseende mässigt.
Dom blir 4 veckor i morgon så nu händer det mer i lådan och dom börjar bli roligare att pyssla med, tycker valpar är så tråkiga första veckorna.
Kommer bli svårt att välja vem som jag ska behålla, så får vänta nån vecka till innan jag bestämmer mig så jag får se lite mer hur dom är i personligheten också.

Delvin har fått ett nytt sele och det sitter så bra, nu kan vi gå ut på promenader och inte behöva oroa mig att han rymmer.

Kommer också lägga upp bild på mammas senaste tillskott, en liten pyrenéervalp från Norge.
Super mysig och busig.

Vädret senaste veckorna har vart så underbart till och från så blivit några promenader i solen.
Hjärtat har också fått en chans till jobb men det har ju också resulterat i att han nu ligger sjuk efter första veckan, men får ta hand om honom emellan jobb och vistelse hos mamma. Hehe


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229