Äntligen.

Vari dag iväg till Sandviken för att åka på ”studiebesök” på Sandfiken, som är ett hunddagis samt hundfik i Sandviken. Där kommer jag från och med tisdag nästa vecka arbetsträna, i början 4 dagar tis-fre i veckan 4h per dag men är otroligt glad över denna möjlighet. Jag känner att livet äntligen kan vara på rätt väg, att få bygga upp mig på en plats bland hundar och hundmänniskor kan ju helt klart inte bli bättre.
Så kommer vara otroligt kul att ni ska få följa min resa under detta då målet är att jag ska gå från mina 4dagar,4h på dagisavdelningen till att faktiskt kunna jobba hel tid och kanske till och med jobba ute i cafét.

Sen när jag kom till Storvik fick vi gå dom ca 30 minuterna hem och då hade jag typ förfrusit benen, samt att hälsocentralen ringde äntligen så jag fick förnya mitt recept på ataraxen. Så på torsdag efter 13.00 får jag gå till apoteket och hämta ut dom nya, går inte fort här inte.

Men i alla fall, på kvällen har jag spelat lite ps4 med hjärtat och nu kollar vi på hela kändis Sverige bakar. I morgon hopps vi på bra väder så vi kan ta en promenad i skogen med mitt lilla skrutt, Bessy har också ett Instagram konto om ni skulle vilja följa min gullunge så heter hon ”bessythepapillon”

  • tove

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229