2018 bye, 2019 hello

Jag försvann här i december ifrån bloggen för att kunna hitta mig själv, var så stressad en period och visste inte vad jag skulle ta mig till riktigt.

Visste inte hur jag skulle landa, men här är jag bu känner jag mig hyfsat lärd att ta hand om min stress och kan äntligen börja leva ett liv jag vill.

2018, du har vart ett år med mycket ångest, tårar och tömt mig totalt på energi vissa gånger, men du har också gett mig Ett jobb med världens bästa människor, en lägenhet tillsammans med min favorit och en helt fantastisk återvunnen vänskap.
Jag skrev massa mål och önskningar för 2018 men det största målet jag uppnådde i år var mig själv.

Detta år har verkligen varit året jag lärt mig stå med fötterna på jorden, den har lärt mig hur man överlever kriser och att kämpa är enda sättet att nå dina mål! Ett helt galet jobbigt men lärorikt år lämnar jag nu bakom mig och går in i ett nytt år med nya möjligheter.

2019 känns som det kommer ge mig så mycket redan får start, ska se till att detta blir det bästa året på många år. Med bästa jobbet, bästa sambon, en nyfunnen bästa vän jag aldrig släpper och sen vet jag att det är så otroligt mycket spännande som händer i år. Ska sätta upp några önskningar jag har tillsammans med Bessy i år och om allt går som det ska kommer det ju en till liten fjäril hit någongång i vår, samt en lite kisse ska flytta in här om några veckor. Har så bra förutsättningar detta år, men en ”mål/drömmar/önskningar” kommer senare när jag är klar med dom.

Men jag hoppas alla haft en fantastisk jul och nyår 2018 och får ett fantastiskt år nu 2019!

Lite bilder på mina julklappar och kissemissen, mig och Bessy

  • tove
  • Nära Fiskargatan, Storvik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229