11/3

Idag så har jag mycket på schemat, det ska pluggas både skolarbete och körkort, ska städa rummet, träna Bessy och sedan kommer honey så ska umgås med han också.
Börjar med att plugga då det är en tråkigaste delen av allt, har tre uppgifter att göra som jag har planerat att göra klart idag, sedan körkortet har legat på is ett tag men ska ta tag i den delen nu så jag nån gång får mitt körkort. Bessy ska jag träna några nose work sök med då vi måste backa lite i träningen, hon har börjat ta möbeltassen i munnen och sedan börjat markera med tassarna.. Så måste få ur henne det.

I går Fredag var jag och mamma till Strängnäs och tittade på utställning vilket var kul, träffade lite människor att prata med, hundar att mysa med och det var så skönt att bara vara där och titta utan att ens behöva tänka på att ha en egen hund att ställa ut just då. Kollade lite på sakerna som fanns där men var ingenting som följde med hem då jag har så mycket redan, Vi var hemma ungefär sex på eftermiddagen och då var det bara att ta det lugnt, Love va också halt i går så hade extra mycket mys med henne.

På praktiken i Torsdag så var det töväder ute så var jobbigt att gå men det funkade ändå, längtar så till på onsdag när jag åker tillbaka dit men vet också att det är bara 2 veckor kvar. Kommer sakna dom så otroligt mycket när jag inte har praktiken något mer då jag trivs så bra på det här stället och trivs så bra med alla människor där.


men nu ska jag sätta igång med pluggandet så det blir gjort idag.Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229