Då är man i startgropen kan man säga i denna skilsmässa. Jag och (blivande ex)maken C har varit ett par i nästan 15 år, gifta snart 4 år men känt varandra i 31 år. Vi har 3 underbara barn som jag älskar över allt i världen. 3 barn som kommer få hela deras värld förändrad.
Någonstans på vägen har jag och C  växt ifrån varandra. Mina känslor har förändrats. Jag älskar inte honom längre och jag vet inte när de känslorna försvann. Är det så fel att jag inte vill leva detta liv längre? Att jag inte vill vara kvar i ett olyckligt äktenskap? Är så trött på att behöva försvara mitt beslut, mina känslor och mitt val. Vad vill folk? Att jag av lojalitet ska vara kvar och olycklig?

Är du verkligen säker? Jag tycker att du tar fel beslut nu. Ni har ju varit tillsammans så länge, varför kämpar du inte? Du måste ju tänka på barnen. Det är nog bara en fas du går igenom.

Detta får jag höra av många, och mitt svar är detsamma. Ja jag är säker. Detta är inget jag bestämde mig för över en natt. Jag har kämpat. I flera år har jag kämpat och har nått min gräns nu. Mina barn är inte helt lyckliga om inte deras föräldrar är lyckliga. Detta är ingen jävla fas, det är mitt liv!

Det har inte ens gått 1 månad sen vi fick papperna från Tingsrätten. 6 månaders prövotid sen kan vi skilja oss. Dessa 6 månader måste vi bo tillsammans eftersom vi inte har råd med 2 lägenheter som det ser ut just nu och vi har ingen hjälpa att hämta någonstans ifrån. Vi var riktigt goda vänner även precis vid seperationen, bästa vänner till och med, fast jag vet inte hur länge det kommer hålla. Varje dag slits det mer och mer på den vänskapen. Vi vill så olika saker och jag är rädd att vi inte kommer gå ifrån detta som vänner. De senaste dagarna har varit riktigt tuffa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det gick sådär med min LCHF resa förra gången. Gick ner runt 5 kg i vikt och har slutat med socker i mitt kaffe tack vare den resan, men pga psykisk ohälsa så sket sig allt och jag gick upp närmare 10 kg.
Har nu kommit till en fas i livet då jag känner mig redo att ta tag i saker och ting igen så nu börjar del 2 på resan mot vikten jag vill komma ner till.

Bakade fröbröd igår kväll så man hade frukosten säkrad. Det är den biten som jag känner är svårast att få ihop. Jag som alltid har ätit mackor till frukost så är fröbröd alldeles utmärkt ersättare.

Middagen fick bli chili cheese korv med sallad och aioli. Lätt, smidigt och förbaskat gott!

Lyckades även få till ett litet work out pass och lite yoga under dagen, så lite har jag rört på fläsket iallafall. Får se hur länge jag kommer klara av det denna gång...

Likes

Comments

Dags för julbord med jobbet. Ska bli kul att umgås med arbetskollegorna utanför "bunkern". Insåg nu att jag verkligen är i behov av att färga håret dock...

Det är verkligen toppen att en av kollegorna är pappa ❤

En av alla bord vi ockuperade. Fanns bara 1 bord ledig i restaurangen när vi var närvarande

Och det hände något i kväll som jag inte var beredd på. Jag blev årets "biltemare"! Mitt face kommer hänga på en vägg på jobbet, utväxt och allt 😂 Det är ändå rätt häftigt

Avslutar denna underbara kväll med en glimt av nobelmiddagen

Likes

Comments

Då var denna arbetsvecka slut. Blev lite mys med barnen efter middagen och Alma kom ut i köket och såg ut så här

Tandkräm i hela ansiktet. Fille hade borstat tänderna och passat på att ge golvet lite tandkräm också. Följde efter Alma för att se vad hon pysslade med och möttes av en dotter som inte bara målade sig själv med tandkräm utan även väggen.

Joel hade också hunnit skapa lite konst

Jaja så kan det vara ibland som förälder.

Har även förberett tårtan inför i morgon.  Joel fyller 8 år och har beställt en creeper tårta och då det inte finns färdiga tårtbottnar som är rektangulära så fick jag baka en...får se hur detta kommer gå..

Likes

Comments

Då har man landat i Sverige igen. Varit en bra vecka med mycket sol och bad. Men man har saknat trollen hemma väldigt mycket.

Det är tur att svärmor har uppdaterat med bilder och så om deras dagar. Får se om dom är vakna när man kommer hem.

Bjuder på lite bilder som blivit tagna de senaste dagarna. Blivit en del poolhäng men även en båttur

Med några stopp för bad. Här kunde man välja om man ville bada i floden och dess 13 gradiga vatten eller i havet där tempen låg på ca 23 grader. Valet var inte så svårt för min del.

Andra badstoppet var vid delfinön.

På tillbaka vägen till så blev det skumparty. Det var något som Joel och Vincent tyckte var riktigt skoj!

Här kommer lite blandade bilder från de sista dagarna i Turkiet

Likes

Comments

Idag har vi varit på hotellet och slappat hela dagen. Bjuder på lite bilder

Likes

Comments

Gårdagen började med bad i pool och hav och slappning i solstolar. Var riktigt skönt att svalka av sig i solen 😊

Senare under dagen blev det en tripp in till gamla Side och alla ruiner.

Och självklart ett besök på Turkiska ullared!

Vi tillbringade hela eftermiddagen och kvällen i Side med alla butiker med dessa påträngande försäljare som hör till, och fina vyer. En lyckad utflykt om jag får säga det själv ☺

Likes

Comments

Hej då Sverige och hej Side!

Då har man hunnit landat någorlunda iallafall.
Denna dag har jag farit iväg på hamam med mamma och syrran. Tror det var strax utanför Side vi åkte, men är inte säker 😁 Det var riktigt underbart och man kände sig som en ny människa efter. Nu är jag redo för morgondagens äventyr med sol, bad och shopping.

Likes

Comments

I morgon smäller det! Side here I come 😁 Blir att kliva upp skapligt i morgon så man hinner packa det sista innan avfärden mot flygplatsen och Turkiet. 

Inte för att det är så mycket kvar att packa, mest småsaker som tandborste och liknande. Ska bli spännande detta. Får se hur mycket sömn det blir för Joel i natt.

Likes

Comments

Jaha denna dag blev det en tripp till veterinären med Nemo. Han har magrat av på kort tid och har tappat aptiten. Dock hittade dom inget som var galet. Veterinären var väldigt säker på att Nemo hade någon problem med njurarna men blev väldigt förvånad när blodproverna kom tillbaka felfria. Det som är på tapeten nu är att han har något problem med mag- och tarmsystemet så specialfoder och magmedicin så blir det återkoppling i slutet av nästa vecka.

Myskatten tog det hela med ro. Det enda han protesterade emot var klippningen och blodprovet, men det är förståeligt.
Nu får vi se om han lägger på sig lite med detta foder eller hur fortsättningen härifrån blir.

Likes

Comments