Honningkrukkerne gone church

I søndags var det første gang i over et årti, at Karen og jeg har delt scene, eller i dette tilfælde kirkegulv.
Vi plejede at optræde en del sammen i gaaaaamle dage, ifbm. Den Gale Pose og 'Kom Igen' en duet vi skrev, som ligger på hendes debutalbum.
I mange år, 2001-2008 kørte vi også sammen genre-radioprogrammet 'Honningkrukkerne' på P3, DR. Der fyrede vi op for hiphop, RnB, soul, blues og alt i den boldgade, og ELSKEDE det!!!

Hahaha, så unge og smøde

Throwback til 2010, rød løber til X-Factor finalen i Parken. Elton ligger og bager færdig i mavsen

Nåh, men tilbaws til weekendens honningsession. Billen har haft falsk strubehoste hele ugen inden, og selvom jeg gjorde hvad jeg kunne for ikke at blive smittet, var det uundgåeligt. Mens Bille fik det bedre og bedre, jo mere hostede jeg og hæsheden lagde sig godt tilrette på min stemme. Men trods det, holdt vi fast i at koncerten skulle gennemføres. Karens stemme var jo heldigvis sund of stærk, så jeg følte at det var ok at gå igennem med koncerten, da hun ville kunne bakke op, skulle det gå helt galt. Jeg valgte også at sige til publikum at det stod skidt til med stemmen, og at de måtte 'nøjes' med dét jeg havde at give. De var heldigvis super søde og det gik sgu helt fint, taget den hæse stemme i betragtning.
Så tak til alle fremmødte. Tak til Karens far Carl for at lægge kirkerum til, og tak til Fini Høstrup for at akkompagnere os.

I vil nok lægge mærke til at Billen er med på de fleste billeder. Han nægtede at sidde og kigge på, men ville være på 'scenen' med os hahaha, lille show-trold

Efter koncerten hyggede vi i solen med kaffe og kage i kirkens baggård. Det endte med at min mor, Billen og jeg gik hele vejen hjem fra NordlæderVest til Vesterbronx. Billen blev transporteret i mormors cykelkurv, og han faldt selvfølgelig i søvn og din en dejlig lur

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
  • Facebook
  • Youtube
  • Snapchat
  • Instagram
  • Twitter
  • Spotify
  • Nouw