Eye C U - Elizabeth Arden

•Reklame•

I starten af året, indgik jeg i et samarbejde med Elizabeth Arden i forbindelse med deres relancering af de klassiske gyldne ceramide kapsler til ansigtet, men i en ny og forbedret udgave, nemlig 'Advanced'. Du kan læse om min oplevelse med dem HER

NU er det blevet øjenområdet og de dertilhørende mini kapslers tur, til en omgang opgraderings forkælelse. De små nærmest nuttede kapsler, er nemlig også gået 'Advanced', som deres effektive storesøster.

Jeg har kun brugt de nye øjenkapsler i et par dage. Så jeg glæder mig til at deres fulde effekt kicker ind efter lidt længere tids brug.

Jeg har altid haft lidt tørre kinder. Det vil sige at nederst på kinderne, eller man ville nok mere kalde det kæben, plejer jeg altid at have små bitte tørhedsknopper, som jeg ikke rigtig har kunnet komme til livs før. Men efter en kort periode med kapslerne, var de pludselig formindsket helt vildt! Det havde jeg ikke lige set komme. Så det er klart at mine forventninger til de opdaterede 'Advanced Eye Capsules' er høje.

Læs som sagt om min forrige oplevelse HER

I forbindelse med mit arbejde, hører en del tung makeup til, og efter jeg rundede de 30, er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvordan jeg bedst plejer min hud. Førhen kunne jeg finde på ikke at rense af om aftenen, efter et show!!.... Og min kære mor korsede sig, når hun så hvordan jeg efter badet nærmest kørte resterne af bodylotionen op i ansigtet, istedet for at bruge cremer udviklet til samme formål. Men med tiden har også jeg forstået, at det kræver lidt ekstra at bevare ansigtshuden spændstig og læxikum, når alderen (altså den højere) begynder at snige sig ind på én.
Så piger og damer, rens for Sørensen og sørg for at bruge produkter, som optimerer din hud

En lille speed-treat i frokostpausen? Jep, det kan lade sig gøre. Hvordan? Hos Elizabeth Arden standene i Magasin og Salling, kan du altid kigge ind fra gaden, helt uden tidsbestilling og få én af deres behandlinger fra Speed Service menuen. De tager omkring 15 minutter, og jeg kan virkelig anbefale det!!

Personligt er jeg tosset med konceptet, da de fleste af os hverken har tid eller råd til de helt store omgange. Så at slippe 150kr og lige blive nusset om imellem møder, frokostpausen eller hvornår man kan presse det ind i kalenderen, kan virkelig noget. Vi glemmer for ofte at forkæle os selv.

Sidst jeg var i Magasin, prøvede jeg den nye 'Tone it up Eye treatment', som udføres med en maskine, der udsender elektroniske impulser, som går ind og 'vækker' vævet, og får det igang med at regenerere, og derved kickstarte hukommelsen i de dybere hudlag og dets produktion af feks. collagen. Whats NOT to like!!

Så næste gang du støder på en Elizabeth Arden stand, så tjek endelig deres Speed Service menu. Jeg er sikker på at der er noget, som falder i din smag.

Læs alt om Elizabeth Arden

#AdvancedCeramideCapsules #AdvancedCeramideEyeCapsules #TheFirstAndStillTheBest #IconicBeauty #ElizabethArden #YouthRestoringSerum

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229