Veckans schema

Måndag: Börjar veckan med jobb. Ett telefonmöte på förmiddagen inplanerat plus några andra ärenden. Middag hos svärföräldrarna. Försöka få in en löprunda på kvällen.

Tisdag: Har en läkartid på morgonen. Har lite ärenden under dagen då mannen är ledig också. Finns endel saker som jag väntar med tills han är ledig just så han kan hjälpa mig, tex att flytta på tyngre grejer osv. Träning på eftermiddagen tillsammans.

Onsdag: Work på förmiddagen. Skjutsa mamma och pappa till Skavsta flygplats på eftermiddagen.

Torsdag: Ett ärende tidigt inne i stan. Vill inte gå ut med några detaljer än.... spännande! Ska efter de hämta upp Nathalie och hennes hund då de ska komma ut hit och bara mysa hela dagen. Långa hundpromenader i skogen, lek ute i trädgården och läskiga filmer (barntillåtna). Barnen har ju höstlov denna vecka och då får man passa på att umgås med dom.

Fredag: Mannen slutar tidigt och går då faktiskt på extra lång ledighet. Ledig ända fram till onsdag nästa vecka. På förmiddagen är jag och Fredrik hembjudna på fika till vår gemensamma vän, mysigt! På eftermiddag innan mörkret lagt sig kör vi löprunda i skogen. Fredagsmiddag med vin, gott. Kantarellpasta kanske?

Lördag: 'Alla helgons dag' vilket innebär att jag och F ska ut till kyrkogården för att tända ljus vid minneslunden under kvällen för att minnas min familj i Ungern som inte längre finns med oss. En tradition vi alltid haft i familjen under min uppväxt. Till följd av middag efteråt på något mysigt ställe, mannen får välja faktiskt denna gång. Endel halloweengodis lär åka ner i magen och en hög skräckfilmer lär vi glo igenom. Jag som älskar skräckisar.

Söndag: Jag och F åker till STHLM. Vi tar tåget såklart då vi åker gratis och ska bo på hotell fram till måndag. Även hotellnatten blir gratis med hjälp av min mans Scandicpoäng. På måndagen har han till hos "Hear Nordic" där han ska få hörselskydd gjutna efter hans öron... detta är inom hans yrke. Vi passade då på att göra en liten miniutflykt av det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!