vecka 46 ; jobb & julmarknad

Helgen har varit hur mysig som helst! Vi har hunnit med att fira min mamma som fyllde 65 år och även berättat för nära och kära om mitt nya jobb. De blev så glada för min skull! Det är blivit endel fika och mycket träning ute i den iskalla friska luften... skönt. Och nu på morgonen fick vi lite mer snö, så fint!

Måndag - Lämna bilen på rekord kl 07. Förmiddagsfika med bestie kl 11 hemma hos henne. Tar en skön promenad ner dit. Resterande dag blir det träning, plock hemma osv. Ska bara vara hemma iallafall och mysa.

Tisdag - Jobb på förmiddagen. Har ingen sluttid den dagen då jag går med chefen än så länge. Jag kommer att jobba helt själv fr.o.m nästa vecka på schema.

Onsdag - Ledig. Mannen är på fackligt möte hela veckan så han går 8-16. Ska laga mat tills han kommer hem, men innan dess blir det blir antingen löp eller pw i skogen.

Torsdag - Har stängning på jobbet.

Fredag - Har öppning på jobbet. Matlagning och träning på eftermiddagen/kvällen med mannen.

Lördag - Lediga. Julmarknad med mamma, pappa och min man på Ekenäs slott... hur mysigt! Var där förra året & det var verkligen så fint och mysigt allting. Hoppas det snöar lite lätt just den dagen, det höjer stämningen enormt!

Söndag - Lediga. Ingen större inplanerat än. Men det finns alltid något att göra. Antingen inne i huset eller ute i trädgården.

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
åhhhh julmarknad!! 😍nouw.com/aliciasmood
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!