Stämningsfull julbukett

Hej lördagkväll.

Lite uppdatering. Pyntade lite igår.... köpte Amaryllisstjälkar och eucalyptusblad på Blomsterlandet samt plockade lite tallkvistar utanför oss som jag peta ner i vasen i buketten. Blev riktigt mysig & fin julbukett. Helgen just nu är lugn & skön. Blev middag lagat av mannen och vin ikväll som han väntade mig med när jag kom hem från jobbet. Det är jobbarhelg nu med korta pass, idag jobba jag till 16 och imorgon kör jag stängning kl 18. Rolig dag på jobbet för övrigt, många som handlar julklappar och det blir mycket paketinslag. Jag och Pernilla körde full ös i kassan, ena tog betalt och andra slog in paket. Fun fun!!

Efter en mindre promenad ligger vi nu och kolla på serien Wallander på Cmore. Alla avsnitt ligger ute som vi går igenom just nu. Svenska kriminalare är ju något vi älskar här hemma!

Lugn och skön kväll, imorgon kommer det upp bilder på nymålade väggen i vardagsrummet.... blev supersnyggt och bättre än vad vi kunde ana. Mannen satt sen upp hyllan vi hade innan på samma ställe samt tv:n på väggen. Bilder kommer imorgon.

with love Alexandra

Gillar

Kommentarer

ebbamatilda
ebbamatilda,
Så fin bukett!nouw.com/ebbamatilda
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Tack så mycket!nouw.com/szemlerinterior
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229