Skarpt läge!

Hej hörni, ett tag sen nu. Men ni förstår ju att det är mycket nu inför lördagen därav har jag varken tid eller lust att uppdatera här. Imorgon ska vi iallafall till lokalen för att dekorera och flytta borden/stolarna som dom ska stå. Sambons mamma och pappa hjälper oss på förmiddagen med det. Vid ca 13 landar moster och kusin.

För att lugna nerverna denna vecka har jag varit ute på många joggingturer, lyssnat mycket på musik, kollar favoritserier, varit på yoga & pysslat hemma med inredning/trädgård. Det är väldigt mycket nu både fysiskt och psykiskt innan ett bröllop, det förstår ju alla. Släkt ska träffas som inte träffats på flera år osv. Blir mycket "jobb" dessa dagar innan själva bröllopsdagen men även på den stora dagen såklart!!

Ikväll har vi grillat.. troligtvis sista för i år. Nu kollar vi på Idol och dricker varm choklad. Har följt Idol ända sedan början... riktigt bra och roligt faktiskt! Kollade mycket på Idol förr, sen tröttnade jag och slutade. Men nu fastnade vi för det igen!

Ska gå och lägga mig i tid ikväll, så vi är utvilade imorgon bitti när klockan ringer. Vid 09 har vi bestämt att börja dekorera i lokalen. Skönt att börja så fort som möjligt! Ny dag, nya tag!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du verkar ha haft det så skönt verkligen! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!