Provar ut allt innan!

Oj tänker ni, 'ska hon redan sätta upp ljusstakar?' Svar nej! hehe.... jag provar ut allt innan. Annars pyntar vi normalt till den 1:a advent! Igår eftermiddag åkte jag och mannen till Rusta och handla lite. B.la så köpte vi nya ljusslingor för granen/tallen vi har ute vid entrén, den ska lysas upp fint med ett ljusnät. Sen köpte vi 2 st större pappstjärnor till att sätta på hänglamporna i uterummet vid de två snefönster vi har. Kommer bli superfint och se väldigt juligt och lyxigt ut tror jag! Eftersom det är första året vi har uterummet så är ju allt väldigt nytt för oss. Men vi har ju just nu hänglampor där, vi ska bara byta ut skärmen till pappstjärnan istället.

Det har ju blivit väldigt populärt och moderna med xtrastora ljusstakar.. minst med 10-13 armar. Den vi köpte på Rusta har 11 armar och jag ÄLSKAR DEN! Hur snygg! Fanns vitt och grått men självklart valde jag en grå. Jag hade tittat på en sådan stor stake innan på nätet, men alla jag sett har kostat över 500-lappen. Vissa har t.o.m legat på 799 sek (märket Markslöjd) Men denna på Rusta fann jag för 299 sek. Minst lika snygg med samma kvalité. Man får inte vara dum!

Jag älskar att pynta inför 1 advent.. längtar tills den helgen. Huvudsaken är att alla lampor funkar så man inte måste springa och köpa nytt samma dag man ska baka Lussekatter, vilket vi alltid gör till första advent. MYS!

Gillar

Kommentarer

candy95
candy95,
längtar till jag ska baka i december blir nog lussekatter pepparkaksdegen brukar oftast försvinna någon annanstans 😃nouw.com/candy95
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Med ellerhur! Underbart ju✨✨nouw.com/szemlerinterior
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag blir nästan lite sugen på adventnouw.com/stenhagenbettan
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Hihi inte lång tid kvar nu✨✨🥰nouw.com/szemlerinterior
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!