My Wednesday

Hej lovers.

Sitter här och dricker te framför Aktuellt (vuxenpoäng) Till kl 10 ska jag hämta Nathalie och vi ska umgås en hel dag tillsammans med deras hund Princess. Supergullig hund som alltid gör som man säger.... uppskattar verkligen sådana hundar. Det värsta jag vet är barn och djur som inte lyssnar på en!! Tror inte jag är ensam om det haha...

Inatt ösregna det, trodde huset skulle simma iväg. Men nu på morgonkvisten är solen tillbaka igen. Ser ut att bli en varm dag även dag, och resterande vecka. Men vi tackar och tar emot regnet med öppna armar för det är läskigt torrt nere i frilandet och all vatten behövs just nu.

Annars då? Jo, pollenhalten är som värst just nu när det är såhär varmt. Svinjobbigt och får ofta allergichock om jag varit ute en längre period eller vistats i områden där mycket gräs finns. Tar tabletter men de hjälper inte värst mycket tyvärr. Kan vakna upp mitt i natten av att det gör ont och kliar både i halsen och näsan... skitjobbigt. Hoppas inte våra barn ärver detta utav mig, för min man är ju lyckligt ovetande om hur ont denna allergi kan göra! Älskar sommaren, men hatar pollenperioden. Som tur är så brukar just mitt pollen som jag är allergisk mot sluta omkring 1 juli, så håll ut någon vecka till!!!

Bilden innehåller produkter från märket Ernst, Kinfolk, Svenskt Tenn, Jotex, Apple, Ikea och Desenio. Ej betald reklam.

xo. alexa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!