My day and yoga evening

MONDAY!

När jag kom hem från jobbet strax efter kl 14 var jag så seg och trött. Väntade tills min man kom hem då han slutade samtidigt som mig idag, och vi tog en mysig powernap tillsammans. Så skönt! Älskar att ta en sån mitt på dagen. Visserligen blir man ganska seg och nästan ännu tröttare efteråt, men efter 1h ca så blir jag superpigg istället! Och det gör att jag orkar kvällarna bättre... börjar bli gammal tant ni vet haha!! Men min man hade en tidig morgon, då han går på tidiga turer denna vecka. Så 03.15 ringde hans klocka imorse. Så för honom var det väldigt skönt med en powernap. Men vid 16.30 kom mamma och vi gick ner till yogan, eftersom hon kom så pass tidigt så tog vi en längre promenad ner till lokalen, genom skogen. I veckan blir det två yogapass till för min del. Tränar ni något?

Nu blir det Netflix & svart te för min del. Min man har lovat att massera min onda ländrygg innan läggdags, världens bästa är han!

Föresten, vissa dagar har jag verkligen nada att blogga om. Andra dagar känns det istället som att jag knappt vet vart jag ska börja för jag har så mycket jag vill berätta. Så har ni tips eller är det något ni skulle vilja läsa om här på bloggen? Kommentera nedan isåfall, alla önskemål är så välkomna!

Gillar

Kommentarer

amandaturbo
amandaturbo,
Åh va härligt med yoga och massage! nouw.com/amandaturbo
Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!