Ledighet med julfilmer & julbak väntar

Nu väntar lite ledighet efter 3 jobbdagar på raken. Jag ska bara mysa tillsammans med min man dessa dagar och i helgen, längtar! Massa julfilmer, julbak, tända doftljus, långa promenader ute i vackra skogen..etc. Bara lugna mysiga dagar tillsammans, nu när han äntligen har semester. Mina föräldrar är ju iväg i solen så kan inte umgås med dom, vilket vi hade gjort om de varit hemma.

Vi har sagt att vi inte ska ge paket i år då vi valt att lägga alla pengar på huset och resor. Men en liten present var har vi sagt.. inte dyr alls. Så köpte den på rasten idag för 149 kr på Cervera, en sak som han lär använda varje dag (vill inte skriva ut då min man läser min blogg) och slog in den på jobbet med vårt fina papper och snöre. Älskar att slå in paket! Hon fråga i kassan om jag ville ha det i paket, men svarade nej hehe. Nu under juletider gör vi alltid en rosett av ett silkesnöre på paketen för den lite extra julkänslan! Många av kunderna ger beröm och tycker vi har väldigt bra fantasi.

Sitter just nu med en latte i mörkret. Nu på morgonen kl 09 ska jag på muskelmassage + fotmassage nere i centrumhuset och klockan 11.30 kommer min vän hit på lussekattsfika. Så mysigt att äntligen få träffa henne. Var ju ett tag sen då de var sjuka osv. Har saknar henne enormt... vi ska bara prata & mysa. Jag ska njuta av lediga dagar hemma. Kl 15.00 idag går mannen på semester... ni kan ju fundera på om han tycker det ska bli skönt hihi. Han har ju jobbat hela året, detta är hans semester för 2019. Han valde att ta nu i juletider istället får i somras.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!