Welcome to my life. I´m a Hungarian girl, born in Sweden. My interest in decor is great and I love to travel. Have visited all continents and discovered a lot. My dream is to run my own business one day. Today I have reached a point in my life where I do not care about people who do not give anything back to me. If I get love, I give love, otherwise you can go to hell. I don't give a shit anymore. x, A

Borta bra men hemma bäst... brukar man väl säga?! Men enligt mig så stämmer det till hundra. Vi älskar att resa, ju längre bort hemifrån och ju längre tid man är borta desto bättre. MEN det är f*n så skönt att komma hem igen. Så är det ju... det är ju ens fasta punkt i livet, ens hem.

Haft 3 fantastiskt vekor i Ungern. 2v på landet hos min släkt och 1v i vackra Budapest. Och jäklar vilken skillnad i temperatur.. här är det ju svinkallt brr. Eftersom bekanta kom ner så umgicks vi mycket med dom emellanåt. Vi har även firat vår bomullsbröllop tillsammans med mamma, pappa och deras grannar på en mysig restaurang nära Hösök Tere (Hjältarnas torg) Ni har ju sett bilder ifrån mina veckor i mina tidigare inlägg hoppas jag så lite uppdaterade är ni nog. Jag älskar Ungern, får inte nog. Försöker åka ner minst 1 gång/år iallafall. Nästa gång vi åker ville mina svärföräldrar följa med, så det blir att åka med dom nästa år.Annars är vi inne i vardagen igen! Mannen är tillbaka på jobbet, men imorgon är han ledig igen (hans lediga dag i veckan föll så) Under tiden jag själv var nere hos in mormor, så kom jag till skott med vissa större saker som i framtiden är en grej jag kommer att dela med mig av. Än är det för tidigt. Jag var i en lugn miljö och därför kunde jag tänka mycket och länge. Vilket gav resultat !! Vägen dit är lång, men vill man så kan man! Nu är ni nyfikna va?! hehe... tyvärr så är det inget jag kan gå ut med än, även om en del i mig vill att alla ska veta. Men går allt som det ska så avslöjar jag nyheten om ca 12 månader, eller till och med kortare tid om det går väldigt bra!! Dock ligger det mycket jobb bakom det hela, vilja och kreativitet. Man kan inte ligga på latsidan om man vill att det ska bli något av det.

Ska dricka mitt té nu. vi hörs senare.

xo. alexa

Gillar

Kommentarer

jt844szemler
,
Kommer ju bli jättebra👏🏽❤️nouw.com/jt844szemler
Szemlerinterior
,
...med din hjälp <3
nouw.com/szemlerinterior
JennyAnn
,
Spännande ju 🤗nouw.com/jennyann
Szemlerinterior
,
Ja väldigt 😃 <3nouw.com/szemlerinterior
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

prenumerera på min blogg