Besök min webshop!

dessa har jag ritat själv...

Jag har alltså startat en egen webshop där jag kommer att lägga in och sälja mina skisser, illustrationer och ritningar på allt ifrån nakna kvinnor till djur osv. Får se vart jag hamnar. Det här är verkligen precis precis i början, och jag vet ärligt talat inte ens om jag kommer kunna eller vilja fortsätta med "företaget" i framtiden eller helt enkelt till den dagen webshopen eventuellt blir lite större stor ändå ganska välkänd! Stegen dit är ju många, och processen är stor... energikrävande men framförallt så måste jag ha mycket idéer i mitt huvud.

Jag har börjar skissa på lite kvinnokroppar nu i veckan som jag lagt upp på i webshopen, men det är absolut ingen stor grej! Men det skulle absolut kunna vara en bra början till något större. Jag har inte köpt till premium-tjänsten än vilket man måste göra för att kunna börja sälja produkter, så det är en viktig punkt för att ens kunna börja sälja! Och det är ju verkligen en sån grej som man måste våga köpa till och våga satsa lite på om man vill ta sin webshop till nästa steg om man säger så! Till ett seriösare plan helt enkelt, inte bara "hobby"-verksamhet.

Webbsidan är ju långt ifrån klar. Jag ska börja skissa på fler bilder så småningom. Men ni som är sugna på att se in i webshopen som den är nu så klicka HÄR och är ni kanske sugna på att eventuellt köpa redan nu så hör av dig!

xo. alexa

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Vad roligt att starta en egen webshop! 😍nouw.com/amandalarssons
celinelundqvists
celinelundqvists,
Wow! Coolt! Och vilken talang du är!nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!