Behöver ingen väckarklocka längre!

Idag ska jag jobba på mitt nya jobb för 2:a gången! Jag kommer att jobba helt själv fr.o.m nästa vecka. På torsdag ska jag även se och lära mig stängningen. Eftersom det här jobbet handlar om saker jag är intresserade av och tycker är kul så känner jag ingen nervositet överhuvudtaget. Och kontakten mellan mig och chef är superlugn, bekväm och vänskaplig.

En annan underbar sak är att jag som tidigast börjar 10.00 i butiken och inte behöver någon väckarklocka längre! I mitt tidigare jobb så börja jag 07 vilket gjorde att det var svårt att ta sig upp ur varma sängen och sen var jag nästan hela den dagen seg och trött. Klockan ringde ca 5.30 när det fortfarande var kolsvart och inte en käft ute på vägarna. Sen kände jag alltid en stress kvällen innan då man skulle lägga sig tidigt för att orka upp dagen efter. T.ex skippade att kolla på en film då det skulle dra ut på tiden. Nu tänker jag knappt på det, för nu behöver jag som sagt ingen väckarklocka längre då jag oftast vaknar av mig själv, vid ca 8-hugget.

Innan jobbet idag ska jag köra ett enklare yogapass på yogamattan i uterummet. Efter jobbet ska mamma bjuda på mat, möter upp mannen hos dom. 

Ha en bra dag! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vill du få notis varje gång jag skrivit ett nytt inlägg? Fyll i din e-post!