Jag är fett trött. Har varit det i flera dagar. Känner bara hur allt blir för mycket, tanken av att du och jag ska sitta i samma rum igen, det gör mig ledsen. Jag blir inte rädd, blir bara ledsen av att ditt ansikte kommer att ge mig så mycket minnen. Inte fina minnen, minnen som gör ont. Bara att se dig kommer att vara ännu ett "wake up call". All den tid jag spenderade med dig lärde mig mycket, nu vet jag skillnaden, skillnaden på att må bra & att inbilla sig att man mår bra. Den tiden jag var med dig var ett rop på hjälp. Jag drog mig till det jag tyckte kändes mest tryggt då. Men dagen då jag lämnade dig var början på en resa för mig till att må bättre.

Dagen då jag träffade Casper. Han var min räddning. Jag gick från att vara en vilsen tjej vars liv gick ut på att supa mig full och helst befinna mig vart som helst utom hemma, till att bli en tjej som såg en framtid. Innan Casper kände jag ibland att det inte ens var värt för mig att vara på denna jord längre. Jag hade ingen livsglädje kvar. Jag var trasig. Han hjälpte mig upp, även om han kanske inte tror det själv.Tack vare honom har jag fått uppleva hur man verkligen ska bli behandlad, riktig kärlek liksom, och det är jag så jävla tacksam för. Du har gjort mig till en bättre människa. Tack för att du finns, älskling ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gick jag upp vid 8.30 och fixade till mig och drog mig till buss stationen, men väl där kollar jag klockan och inser att det är 10.40 jag ska ta bussen, inte 9.40, så jag var alltså en timme tidig haha. Så gick hem igen och har nu hunnit äta lite samt kolla runt på lägenheter. Det är ju mitt och Caspers life goal just nu, att flytta ihop. Vi letar runt hela tiden och har hunnit gå på iallafall tre visningar. Det är liksom det enda jag sitter och gör på mina raster på dagarna, scrollar igenom bostadsförmedlingen för att hitta nybyggen, eller så googlar jag fram andra möjligheter. Hoppas iallafall vi hittar något snart, det skulle va så jävla skönt, & kul.

Nu börjar klockan närma sig tjugo i, så ska snart dra mig mot busshållplatsen igen.

Likes

Comments

Var och käkade middag med Casper på Hard Rock Café igår kväll, jättemysigt var det ❤️

Likes

Comments

Då mitt hår var i olika nyanser från förra gången jag färgade det, så drog jag i en till färg idag & nu kan jag säga att jag har svart hår. Najs.

Likes

Comments

1. Hur gammal är du?

Nathalie - 20 år
Stephanie - 19 år

2. Var bor du?
Vi bor i Älvsjö.

3. Vad har du gjort i dag?
Vi har varit runt och letat glasögon till mig (Nathalie).

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Stephanie - Jag föredrar sommaren och hösten.
Nathalie - Jag föredrar nog sommaren mest, för då slipper man gå runt med jacka, det tycker jag är skönt!

5. Är du beroende av någonting?
Stephanie - Boys
Nathalie - Cigaretter och min pojkvän Casper.

6. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Stephanie: Maldiverna
Nathalie: På en fin strand i ett varmt land tillsammans med Casper.

7. Vad är du på för humör just nu?
Stephanie: Ganska glad faktiskt.
Nathalie: Trött & typ chill, känner jag mig.

8. Vilket är ditt favoritgodis?
Nathalie: Choklad & chips
Stephanie: Chips & röda, sura cola flaskor.

9. Vilken är din favoritaffär?
Stephanie: Nelly, NA-KD & BikBok.
Nathalie: Jag skulle nog säga Nelly & Mad Lady

10. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Nathalie: 100% kvällsmänniska, haaatar att gå upp tidigt på morgonen.
Stephanie: Morgonmänniska i vanliga fall, men har typ råkat bli kvällsmänniska då jag vänt väldigt mycket på dygnet på senaste tiden.

Likes

Comments

Hellue, då vare dags för mitt första inlägg! Allt bra med er? Med mig är det faktiskt bra, vaknade upp med bra humör idag och taggad på livet även fast vädret suger! Dagens planer har dock varit rätt oklara. Men har fixat och donat hemma en del, sen var vi iväg till Skärholmen en snabbis för att kolla glasögon till natta. Men det blev istället jag som köpte en tröja! Tycker den var super fin och vill ha lite tjocktröjor nu när hösten börjar närma sig! Sedan kostade den bara 49kr, hur sjukt? Så värt tycker jag.

Kvällens planer var från början att gå på middag och sedan träffa en vän efter, men får se hur det blir!

Likes

Comments

Fjärde dagen på jobbet & allt känns så jävla bra. Sköna arbetskompisar, mysig miljö och en maaaassa gott att käka. Är så glad att jag äntligen hittat ett bra jobb, så jag slipper leva pank som jag hade behövt göra ett tag nu om jag inte haft Casper

Likes

Comments