VECKANS PLANER

| Jennifer

Två bilder från i helgen från min instagram. Följ mig HÄR så blir jag superduperglad! ❤

Måndag - Ida har jag pluggat hela dagen följt av att betat av ett träningspass. Ikväll hade jag några vänner över på middag, vi åt tacos och myste!

Tisdag - Skola hela dagen fram till kväll, påbörjar en ny kurs imorgon som verkar väldigt krävande med ändå spännande. På kvällen ska ja på middag- och spaevent med Eucerin, ska bli himla trevligt!

Onsdag - Har inte så mycket planer, ska förbi ett pr-kontor för ett möte och sen hänga med Sara. På kvällen ska jag träna med några vänner.

Torsdag - Skola, träning och event. Sen ska jag träffa Matilda och Clara för fika och fotande. På kvällen ska jag iväg på ett middagsevent med Smart Eyes.

Fredag - Hade egentligen planerat in en festmiddag med vänner, men eftersom resten av helgen kommer bli en enda fest typ (haha) så ska jag nog bara ta det lugnt. Pratade om bio och middag med mamsen!

Lördag & Söndag - Börjar lördagen med partybrunch som Ideal of Sweden bjudit in till, riktigt taggad. På kvällen ska jag fira Lisa och Niklas som bjudit in till två separata 25-årsfester. Så lördagen fortsätter i partyspåret! Söndagen kommer jag med all säkerhet må som jag förtjänar, så vill mysa och dricka kaffe med vänner på någon uteservering i solen typ.

Nu blir det iallafall till att sova, godnatt och puss på er! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Vilken intensiv men härig vecka det låter som!nouw.com/fridaochtove
Systrarnaq
Systrarnaq,
ellajohanssons
ellajohanssons,
Såå nice vecka ju! Vad pluggar du för något spännande?nouw.com/ellajohanssons
Systrarnaq
Systrarnaq,
En master i Politik, communication och miljö! 😊 nouw.com/systrarnaq
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229