VECKANS PLANER - LORÉAL EVENT, GALA, 25-ÅRSFIRANDE

| Jennifer


Bilder från förra årets Power Girl Gala - imorgon är det dags igen! Tänkte passa på att dela med mig av veckans planer av de dagar som är kvar då dvs, lycks ju aldrig få upp dessa inlägg på måndagar, men ska försöka bli bättre jag lovar!

Onsdag - Skola hela dagen fram till 16. Efter det ska jag träffa Hanna, Sara F och Mickan på middag. Vid 20 ska jag träffa Filippa och gå på ett event som Loréal håller i!

Torsdag - Ska träna på morgonen, plugga ikapp lite saker jag inte än hunnit göra i skolan och fixa mig inför kvällen. Bokade även in en stontan klipptid vid lunch, vill frächa till topparna. Vid 17 ska jag iväg på AW på Gina Tricots showroom och därefter blir det Power Girl Gala.

Fredag - Träna på morgonen med Kari Traa och efter det seminarie i skolan. Sen tar jag helg så skönt! På kvällen ska jag fira Sara som är den första i vårt tjejgäng som fyller 25, så taggad!

Lördag & Söndag - Förmodligen fira en annan vän som fyller 25 på lördagen! Sen har jag inga direkta planer förutom att bruncha med några vänner och försöka träna. De senaste veckorna har jag kommit in i ett träningsmode och har lyckats träna 5 gånger per vecka. Känner vekrligen att min kropp och psyke behöver och mår bra av det så ska försöka hålla fast vid de rutinerna!


Puss & Kram! / Jennifer

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad mycket roligt du verkar ha framför dig denna veckan! Ha det så fint, kram<3
nouw.com/fridaochtove