UPPDATERA HÖST- & VINTERGARDEROBEN

| Jennifer

// Svart HÄR // Vit HÄR // Beige HÄR //

Kanske årets snyggaste vinterjacka!!! Älskar att det blivit trendigt med "dunjackor" igen. Det absolut svåraste är ju dock att bestämma vilken färg man ska ha. Blir att välja snabbt då storlekarna fått som bara den. Det lutar åt den svarta i strl 34 då jag märkte att de är ganska stora i storleken efter att ha testat dem i Nellys showroom.

// Kängor HÄR // Stövletter HÄR // Teddy boot HÄR //

Älskar höstskor och har nästan längtat efter att slänga in mina sneakers i garderoben. Fick hem kängorna för någon månad sedan och använder dom hur ofta som helst, väldigt sköna och passar till det mesta. Sen har jag teddy bootsen också och där har vi ett tips om ni inte vill frysa om fötterna i vinter. Alla skor ligger runt 500-lappen!

// Grå mössa HÄR // Svart mössa HÄR // Beige mössa HÄR //

En mössa är ju ett möste (see what I did there) om man bor i Sverige! Tyckte dessa var superfina och enkla allihopa. Den grå och beige kostar dessutom bara 149 kr! Införskaffade mig precis en beige mössa i kashmir som jag älskar!

// Svart mjukisset HÄR // Vitt mjukisset HÄR //

Hösten = mysiga mjukisset. Jag har det här mjukis-setet i vitt sedan innan och pendlar mellan att leva i det och ett annat när jag är hemma. Det är så otroligt skönt och gillar att det är långärmat. Sen får vi ju inte glömma att det är snyggt också.

// Väska HÄR // Hoodie HÄR // Skjorta HÄR //

Och avslutningsvis tre plagg som jag tycker har en given plats i garderoben framöver; en snygg axelväska, en oversized hoodie och en oversized skjorta. Snygga basplagg som går ihop med det mesta.

KRAM! / Jennifer

Gillar

Kommentarer