TOUCH UP & MIDDAG I MORGONROCK

| Jennifer

Checkade in på Blique by Nobis, ett nytt hotell av Nobis som jag inte varit på tidigare men det var superfint verkligen!

Vi fick plocka på oss hur mycket produkter vi ville, DRÖM!

Blev även uppiffad innan middagen men lite smink från Marissa Carter, älskade allt vi använde. Speciellt hennes ögonskuggspalett som hade alla färger man behöver, bra pigment och kostar enbart 150 kr!

Sen utökade vi även doftgarderoben med att alla fick välja tre favoritparfymer från Miss Kay. Jag tog lite sötare dofter och är så nöjd med mina val.

@Fredrikapersson och jag tänkte ta en fin bild, lättare sagt än gjort i stormen som höll hus igår!

Middag! Till förrätt kantareller, jordärtskoka och lökkräm. Till varmrätt rotfrukter med rödbethummus och kikärtor. Till efterrätt parliner och kaffe.

Här har ni goodiebagen jag fick med mig hem, hur fet? Men massa produkter från Miss Kay, Fancy Handy & Marissa Carter.

Vid halv 10 tackade denna tant för sig och åkte hem och sov!

Hej på er! Måste bara dela med mig av mysigaste eventet Lyko bjöd in till igår. Vi sågs på Blique by Nobis vid 16 var tanken. Dock hade jag sett fel och gick till Nobis vilket jag insåg när jag var i receptionen så jag kom någon halvtimme sent. Väl framme fick vi kika och testa på produkter från märkerna Miss Kay, Fancy Handy och Marissa Carter då Lyko precis tagit in allt detta i deras soritment.

Jag fick handmassage och peeling, en touch up på sminket och även göra våra egna fina blombuketter. Samt det kanske bästa av allt vi fick plocka på oss hur mycket produkter vi ville från dessa märken och jag hittade många nya favoriter kan jag säga. När klockan blev 6 gick vi upp till takbaren för ett glas bubbel innan middagen väntade nere i hotellets restaurang. Där avnjöt vi en trerätters vegetarisk middag i våra fina Lyko-morgonrockar. Jag älskar att det nästan bara serveras vegetariskt nowadays. Hade en supertrevlig dag verkligen!

Idag har jag pluggat på förmiddagen, sen mötte jag upp Fredrika för att fota lite. Efter det gick vi till Nelly's showroom för att välja ut outfits till morgondagens festligheter. / Jennifer

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,